neljapäev, 16. aprill 2009

Kapsarullid Anni Arro järgi


1 tk käharpea kapsast
400 g seeni (omal valikul metsast v poest)
1 tk apteegitill e fenkol
3 tk sibulatl
2 pakki toorsuitsupeekonit
400 g juustu
350 g vahukoort
sool, pipar
Eemalda kapsalehed peast ja pane kergelt soolatud vette 10 -15 minutiks keema, lase külma vee alt läbi ja nõruta. Prae viilutatud fenkol, sibulad, peekon, seened. Sega kõik koostisained omavahel ja maitsesta soola ning pipraga. Lõika kapsalehel keskmist juurikat veidi õhemaks. Määri vorm võiga. Täida kapsalehed täidisega, voldi kokku ja aseta vormi. Puista rullid üle riivitud juustuga ja vala peale vahukoor. Küpseta 200 kraadises kuumuses ca 20-30 minutit.

Kommentaare ei ole: